Wandelmaatje gezocht (H83)

Categorie├źn:
activiteiten, gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Wandelmaatje gezocht (H83)

Hoi! Wat fijn dat je mijn oproepje leest! Mijn naam is Kees, een 60 jarige man uit Helmond. 5 Jaar geleden heb ik een herseninfarct gehad. Van het ene op het andere moment veranderde mijn leven. Zo ben ik bijvoorbeeld sneller vermoeid waardoor ik helaas ook niet meer kan werken. Dat vind ik erg jammer.
Ik houd van droge humor. Soms vinden mensen mij daardoor moeilijk te peilen. Het is dan niet altijd duidelijk of ik serieus ben of een grapje maak. Ik ben een open boek dus vraag het me dan gerust. Ik ben trotse opa van 2 kleinkinderen waar ik regelmatig op pas. Echter, thuis komen de muren op me af. Ik zou heel graag uit die dagelijkse sleur willen komen.
Graag zou ik iemand ontmoeten om er bijv. eens in de 2 weken op uit te gaan. Gezellig een praatje maken gedurende een mooie wandeling. Daarnaast vind ik het ook heerlijk ontspannend om bijvoorbeeld naar de dierentuin te gaan. Ik spreek het liefste in de ochtend af want dan ben ik nog het meest fit. Ben jij die 40+er die graag in contact met mij wil komen? Reageer dan op dit berichtje.

aangepast: 5 september 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.