Warm en betrouwbaar logeergezin voor Job ! (SO1)

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Warm en betrouwbaar logeergezin voor Job ! (SO1)

Job is een vrolijk jongetje van twee jaar oud met het syndroom van Down. Hij woont bij zijn ouders en broertje. Job speelt graag.
Hij loopt nog niet zelfstandig en hij praat nog niet, wat de reden is om nu ook (enige) gebarentaal te leren gebruiken. Job heeft een kwetsbare gezondheid en een ontwikkelingsachterstand.
Voor Job wordt een logeergezin gezocht waar hij warme aandacht krijgt, bijvoorbeeld eens per maand. Samen lekker spelen en op tijd weer wat eten, drinken en slapen: aandacht zoals voor elke tweejarige !
Het is logisch daarmee rustig aan te starten, bijvoorbeeld door eerst als ouders met elkaar kennis te maken. Het contact moet natuurlijk goed en vertrouwd voelen. Verloopt dit goed, dan komt ook Job graag een keertje kennismaken om te spelen.
Je contact wordt ondersteund door MEE, waarbij het de bedoeling is dat je als ouders samen op vertrouwde wijze dit contact verder vorm gaat geven.
Gezocht wordt naar een gezin in Someren en omgeving: Geldrop / Deurne / Meijel / Weert. Voel je je betrokken en lijkt dit wat voor jullie ? Neem dan contact met MEE !

aangepast: 17 oktober 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.