Zwemmen - Elzenhoven

Wanneer:
03 juli 2023
Tijdsduur:
4 maanden
Categorieën:
activiteiten, gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Zwemmen - Elzenhoven

Wat gaat u doen?

Wij zoeken 2 vrijwilligers die 1 maal per maand van 13:30 - 16:30 uur gaan zwemmen met onze bewoners. De juiste datums worden van tevoren bekend gemaakt. Indien nodig helpt u met aan- en uitkleden en in het zwembad geeft u 1 op 1 aandacht.

Waar gaat u werken?

Van harte welkom bij Elzenhoven, één van de zorglocaties van Mijzo! Deze kleinschalige locatie in Sprang-Capelle biedt een langdurig verblijf voor ouderen die in meer of mindere mate zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld voor cliënten met dementie of een lichamelijke aandoening. Daarnaast zijn er twee logeerplaatsen waarvan mensen, die bijvoorbeeld moeten herstellen van een operatie, maximaal zes weken gebruik kunnen maken. Met de regie over het leven nog stevig in eigen handen is het voor ouderen goed toeven in de zorglocatie.

Wie bent u?

Affiniteit met, en respect voor de ouder wordende mens
U bent geduldig en hebt inlevingsvermogen
U werkt graag samen met collega vrijwilligers

Wat bieden wij?

Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's

Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.

Mijzo biedt u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops.

U bent collectief verzekert en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze echt te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

aangepast: 3 juli 2023
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.