sociale hulp voor mijn dochter

Wanneer:
17 juni 2022
Tijdsduur:
5 maanden, 2 weken
Categorieën:
activiteiten, boodschappen, gezelschap, hobby, ondersteuning, vervoer
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

sociale hulp voor mijn dochter

Hallo
Ik ben de vader van Kim. Kim is een gezellige meid van 31 en woont zelfstandig in Eindhoven. (Pastoor Sickingstraat 49). Helaas heeft Kim bij dit 'zelfstandig' wonen wel de nodige hulp nodig. Kim heeft een Functionele Neurologische Stoornis. Hierbij heeft ze regelmatig last van tremoren, spasmen en non-epileptische aanvallen. Hiermee kan ze redelijk goed omgaan. Maar een aantal dingen kan ze niet of niet zelfstandig. Zoals koken, poetsen, lopen (buiten). Hiervoor is ze afhankelijk van anderen en een rolstoel.
Je begrijpt wel dat wij als ouders dan ook veel mantelzorg verlenen. Toch willen we graag dat Kim minder afhankelijk wordt van ons. Ze heeft al huishoudelijke hulp, maar op het sociale vlak is ze vrij eenzaam.
Zou jij het leuk vinden om met Kim af en toe een straatje om te gaan, of een bakkie koffie te drinken? Kim is trouwens ook een grote fan van Fantasybeurzen zoals Elfia. Er heen gaan wordt wel steeds een grotere opgave. Eigenlijk te groot.
Ook is de vraag of je in staat bent, en bereidt, om Kim op dinsdag en/of vrijdag om 10.00 uur naar de fysio op de Piuslaan te brengen.
Spreekt dit je aan? laat dan even iets weten zodat we een kennismakingsgesprek kunnen organiseren.

groeten
Albert Maas

gepubliceerd: 17 juni 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.