Wie neemt Job 1x per week onder zijn/haar hoede? (DAS80)

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, hobby, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Wie neemt Job 1x per week onder zijn/haar hoede? (DAS80)

Wat een enthousiast jongetje! Dat was mijn eerste gedachte toen ik de 8 jarige Job ontmoete. Job nam me meteen me naar zijn slaapkamer om mij trots zijn treinbaan te laten zien! En wat was de treinbaan mooi!
Job woont samen met zijn ouders, zusjes en broertje in Deurne.
Hij heeft een vorm van autisme. Job is HEEL nieuwsgierig en kan ook heel enthousiast vertellen. Dat vergt een hoop energie van het gezin.
Het is voor Job heel moeilijk om aan groepsactiviteiten deel te nemen. Hij wordt daar overprikkeld en het is lastig aansluiten voor hem. Ik zie dat Job erg veel aandacht vergt van het gezin.
Het zou voor het gezin ontzettend helpend zijn als iemand 1 keer per week (in het weekend of na schooltijd) Job onder zijn/haar hoede wilt nemen om iets leuks met Job te gaan doen en zo het gezin wat kan ontlasten.
Job vind het leuk om lekker actief bezig te zijn en hij wil niets missen! Hij fietst en wandelt graag en daarnaast is zijn grote hobby om stenen te sjouwen.
Ben jij geduldig en lijkt het je leuk om Job te ontmoeten en iets voor hem en zijn gezin te betekenen? Reageer dan op dit oproepje!

gepubliceerd: 28 juni 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.