Over onze ondersteuning

We ondersteunen jou altijd via onze landelijke servicedesk en lokale wehelpen teams. Vind je op wehelpen.nl niet de hulp die je zoekt? Dan helpt onze servicepartner Espria Ledenvereniging je graag verder, ook met aanvullende dienstverlening.

Op de partnerpagina vind je meer informatie over de service en ondersteuning.

Over Wijzelf

Wehelpen is een product van Wijzelf B.V. Wijzelf gelooft in de kracht van mensen samen. Dat het mensen goed doet om van betekenis te kunnen voor een ander, en elkaar te helpen. Dat doen zij door mensen op een toegankelijke wijze duurzaam aan elkaar te verbinden op basis van persoonlijke wensen en behoeften. Want echte persoonlijke verbinding tussen mensen leidt tot meer plezier, vitaliteit en een hogere kwaliteit van leven.

Wijzelf B.V. is een sociale onderneming die slimme digitale toepassingen ontwikkelt om persoonlijke vraag en aanbod van mensen bij elkaar te brengen. Wijzelf faciliteert op innovatieve wijze mensen en organisaties om vitale leefgemeenschappen te bouwen, waarin mensen elkaar gemakkelijk kunnen vinden, helpen en ondersteunen met oplossingen op maat die dichtbij mensen zelf liggen.

Samen meer voor elkaar