"Ook mijn kat is enorm blij met Whapp!"

Tamara zat flink in de stress. De bezorgdienst van de supermarkten in haar buurt zat overvol. De eerstvolgende mogelijkheid was 7 april. Ze had niet veel meer in huis en ook het kattenvoer was bijna op. Toen zag ze een advertentie voor Whapp, de app van WeHelpen, voor hulp in je buurt. 

Snelle reactie
"Ik moest wát! En heb dus een vraag gesteld of iemand boodschappen voor mij kon doen. Ik kreeg erg snel antwoord van een jonge vrouw uit mijn wijk. Ze is dezelfde middag voor mij naar de supermarkt gegaan en heeft alle boodschappen netjes volgens de RIVM-regeling bij mij thuis voor de deur gelegd. En ze heeft aangeboden dat ik haar gerust nog eens mag vragen. Zo fijn!"

Fantastisch hulpmiddel
Stralend zegt Tamara: "Ik ben enorm dankbaar voor Whapp! Dankzij de app van WeHelpen heeft mijn kat nu genoeg voedsel en ikzelf ook. Echt een fantastisch hulpmiddel! Ik heb het meteen aangeraden aan een paar vrienden die in de knoop zaten. Ook zij kunnen nu een vraag aan hun buurtgenoten stellen. En een aantal anderen hebben Whapp gedownload zodat ze mee kunnen helpen. Super en ga zo door!" 

Wil jij Whapp, de app van WeHelpen ook proberen? Dat kan gewoon naast je gebruik van de website wehelpen.nl. Kijk voor meer informatie en aanmelden op whapp.nl. Je kunt inloggen met je wehelpen-inloggegevens.

{##}